Donacija Centru za...

Donacija Centru za samostalno učenje engleskog jezika

31.03.2014 | Aktuelnosti U pančevačkoj kasarni „Narodni heroj Stevica Jovanović“, danas su Centru za samostalno učenje engleskog jezika, u nastavku saradnje na programu PELT, uručene knjige i časopisa na engleskom jeziku. Donaciju su predali izaslanici odbrana zemalja donatora na tom programu osposobljavanja u oblasti učenja engleskog jezika, Sjedinjenih Američkih Država, Kraljevine Norveške, Velike Britanije, Holandije, Švedske i Danske.
Donacija Centru za...

Donacija Centru za samostalno učenje engleskog jezika u Kraljevu

15.05.2013 | Međunarodna saradnja Izaslanici odbrana zemalja donatora Programa osposobljavalja u oblasti engleskog jezika – SAD, Norveške, Velike Britanije, Holandije i Švedske posetili su danas Centar za samostalno učenje engleskog jezika u Komandi 2. brigade u Kraljevu. Tom prilikom izaslanik odbrane SAD u Beogradu uručio je Centru četvrtu po redu donaciju knjiga, časopisa, magazina i novina na engleskom jeziku.
OTVOREN REGIONALNI...

OTVOREN REGIONALNI CENTAR ZA SAMOSTALNO UČENjE ENGLESKOG JEZIKA U NOVOM SADU

09.10.2008 | Međunarodna saradnja U okviru PELT programa osposobljavanja i testiranja pripadnika VS u oblasti engleskog jezika po standardu STANAG 6001, koji predstavlja partnerski projekat MO Republike Srbije i donatora iz MO Danske, Holandije, Norveške i Velike Britanije, danas je u Prvoj brigadi KoV otvoren regionalni Centar za samostalno učenje engleskog jezika.
OTVOREN CENTAR ZA...

OTVOREN CENTAR ZA SAMOSTALNO UČENjE ENGLESKOG JEZIKA

02.10.2008 | Međunarodna saradnja U kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu, danas je svečano otvoren Centar za samostalno učenje engleskog jezika. Otvaranju su prisustvovali načelnik Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Ćornakov, predstavnici Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane i Komande KoV, kao i predstavnici zemalja donatora projekta PELT iz Danske, Holandije, Norveške, Švedske i Velike Britanije.