OTVOREN CENTAR ZA SAMOSTALNO UČENjE ENGLESKOG JEZIKA

Četvrtak, 2.10.2008 | Međunarodna saradnja

U kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu, danas je svečano otvoren Centar za samostalno učenje engleskog jezika. Otvaranju su prisustvovali načelnik Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Ćornakov, predstavnici Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane i Komande KoV, kao i predstavnici zemalja donatora projekta PELT iz Danske, Holandije, Norveške, Švedske i Velike Britanije.

U kasarni Rastko Nemanjić u Pančevu, danas je svečano otvoren Centar za samostalno učenje engleskog jezika. Otvaranju su prisustvovali načelnik Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Ćornakov, predstavnici Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane i Komande KoV, kao i predstavnici zemalja donatora projekta PELT (Projekat osposobljavanja u oblasti engleskog jezika) iz Danske, Holandije, Norveške, Švedske i Velike Britanije.

Prisutnima su se obratili komandant Specijalne brigade, brigadni general Ilija Todorov i u ime donatora, pukovnik Terje Haverstad, izaslanik odbrane Kraljevine Norveške u Beogradu.

Posle Niša, Vranja, Kraljeva i Požarevca, ovo je peti centar opremljen najsavremenijim softverom za audio i vizuelno učenje engleskog jezika. U centru će nastavu pohađati četiri grupe polaznika kursa engleskog jezika iz Specijalne brigade i drugih jedinica garnizona u Pančevu.

Povezane vesti